image
 |  0 29 Травня 2020 | 16:50

У Луцьку розшукали водія транспортного засобу, що вчинив ДТП та зник з місця події (ФОТО)

Учора близько 23-ї години, на вулиці Стрілецький патрульні зупинили автомобіль Mercedes-Benz ML 320, водій якого був причетний до вчинення дорожньо-транспортної пригоди на проспекті Відродження та зник з місця події.

Про це інформує пресслужба Патрульної поліції Волинської області.

Під час спілкування з водієм автомобіля, охоронці правопорядку, виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, однак пройти перевірку останній відмовився.

Окрім того, 47-річний керманич надав поліцейським свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, яке має ознаки підробки.

На керманича автомобіля Mercedes-Benz ML 320 патрульні склали ряд адміністративних матеріалів, а саме, протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп'яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та протокол за ст. 122-4 (Залишення місця скоєння ДТП) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку спіймали п'яного водія автошколи, сказав, що у них «навчальна їзда» (ФОТО)

Також, слідчими за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) КК України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити