image
 |  5 5 Серпня 2022 | 19:12

У Луцьку рятувальники влаштували дітям свято безпеки

Сьогодні у Луцьку в одному з дитячих закладів відбулася громадська акція «Рятувальники Волині – дітям про безпеку», де рятувальники влаштували дітлахам справжнє свято безпеки.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС у Волинській області. 

Сучасна пожежно-рятувальна техніка найбільше привертала увагу хлопчиків. І справді, хто ж у такому віці не мріє стати справжнім героєм? Але й від дівчаток «відбою» теж не було. Всі зазирнули до автомобіля, розпитували про його можливості. А потім разом гасили умовну пожежу, провели тренувальну евакуацію, малювали на асфальті мир та мріяли про Перемогу!

А ще вчили правила безпеки під час знаходження вибухонебезпечних предметів за допомогою великих плакатів, створених спільно із Юнісеф. Адже нині важливо знати, що міна-пастка, граната чи будь-який боєприпас може ховатися там, де не очікуєш.

Спілкування з дітьми проходило в дружній, невимушеній атмосфері: усі слова про власну безпеку надовго залишаться в пам`яті дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невдовзі волиняни отримають соцвиплати

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити