image
 |  2 26 Лютого 2019 | 19:35

У Луцьку самогубець понад тиждень висів у петлі

У Луцьку 24-річного хлопця знайшли повішеним у квартирі.

Про це повідомляє ІА "Волинські Новини"

За словами сусідів молодого чоловіка, 23 лютого, почувши неприємний запах у під’їзді, схожий на трупний, вони викликали працівників поліції.

Як пояснили ситуацію очевидці, під підозру підпадала квартира лучанина Н., який проживав у помешканні сам. Також сусідів, які добре знали хлопця, стривожив той факт, що протягом тривалого часу він не з’являвся на людях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці з вікна Софіївського собору випав чоловік

Тож, як повідомили очевидці інциденту, виявивши, що неприємний запах поширюється із квартири на п’ятому поверсі, працівники поліції вирішили вибити двері до помешкання, де і виявили тіло господаря у петлі.

Також вони розповіли, що, ймовірно, хлопець провисів у власному помешканні більше півтора тижня – саме стільки часу його ніхто не бачив. Та й, виходячи із свідчень очевидців, тіло молодика було «чорного» кольору, що може свідчити про те, що він помер уже давно.

Факт підтвердили і в ГУНП у Волинській області. За словами представників сектору комунікації, 23 лютого близько 14:30 у квартирі, на проспекті Соборності, 26, за місцем проживання виявили тіло лучанина 1995 року народження, який помер через повішення.

Серед основних версій смерті, які розглядає поліція – самогубство.

Що стало причиною – невідомо.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити