image
 |  9 11 Січня 2022 | 23:31

У Луцьку самовільно реконструювали кафе біля «Укрпошти»

У Луцьку реконструювали кафе «Берізка» поблизу дирекції «Укрпошта», по вулиці Кривий Вал, 19, приміщення якої є пам’яткою архітектури.

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

На фото видно, що кафе «Берізка» серйозно перебудували. Змінено фасад будівлі, облаштовано кілька панорамних вікон та замінено старі віконні рами. Добудовано металеві сходи. Будівля кафе набула сучаснішого вигляду.

Водночас, у міській раді Луцька нічого про реконструкцію приміщення кафе невідомо. Попередньо до архітектурно-будівельного контролю звертались про дозвіл на реконтрукцію приміщення, але у цьому балансо-утримувачу було було відмовлено. Так, як будівля прибудована до пам’ятки архітектури і зареєстрована, як єдиний майновий комплекс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За 30 кілометрів від Луцька продають приміщення сільського клубу (ФОТО)

До слова, приміщення «Укрпошти» знаходяться на комунальній землі міс-та Луцька. З 2019 року АТ «Укрпошта» намагається задати в оренду приміщення, яке раніше використовували під кафе. Однак, за весь проміжок часу, орендарів не вдалось знайти.

     

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити