image
 |  4 4 Березня 2019 | 19:41

У Луцьку серед гаражів виявили склад з алкогольним «ліваком»

На Волині вкотре виявили місце зберігання фальсифікованих підакцизних товарів.

Днями в одному з гаражних кооперативів міста Луцька оперативниками викрито місце незаконного накопичення та зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв, - інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

"Відтак, в рамках операції «Акциз-2019» встановлено, що місцевий житель в гаражному приміщені незаконно зберігав 370 літрів горілки та коньяку, розлитих в тару типу "bag-in-box", орієнтовною вартістю 75 000 гривень. В результаті вжитих заходів податковою міліцією фальсифікат вилучено. Правоохоронці припускають, що дана партія алкоголю призначалася для подальшої реалізації на території Волинської області", - йдеться у повідомленні.

Відповідальність за таку протиправну діяльність передбачена Кодексом України про адміністративні правопорушення, вирішується питання про складання протоколу на правопорушника.

В оперативному управлінні наголошують, що обіг алкогольних напоїв розлитих в тару типу "bag-in-box" заборонений законодавством України, крім виноробної продукції з вмістом спирту не більше 8,5 відсотків маркованого марками акцизного податку встановленого зразка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супрун розвінчала міф про поєднання алкоголю з таблетками

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити