image
 |  4 7 Лютого 2019 | 12:20

У Луцьку шукають перевізника на маршрут №9

Оголошено конкурс на визначення перевізника за автобусним маршрутом № 9.

Про це «ВолиньUA» стало відомо з сайту Луцької міської ради.

Під час засідання виконавчого комітету розглянуто проект рішення «Про проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування».

Начальник управління транспорту та зв'язку Володимир Степанов зазначив, що у зв'язку із зверненням перевізника ПрАТ «Луцьке АТП 10701» щодо розірвання договору на перевезення пасажирів за автобусним маршрутом № 9, необхідно оголосити новий конкурс для визначення перевізника.

Читайте також: У місті на Волині курсує маршрутка з пліснявою на вікнах (ФОТО)

Розірвати договір на перевезення пасажирів автомобільним транспортом від 20.10.2017 № 50 з ПрАТ «Луцьке АТП 10701» пропонується з 16 квітня 2019 року за згодою сторін.

Так, участь у конкурсі можуть брати міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-2.

Читайте також: У Луцьку маршрутка під час руху залишилась без коліс (ФОТО)

Перевізник, не пізніше ніж за два дні до дати проведення конкурсу, забезпечує наявність працездатного GPS-обладнання на транспортних засобах, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, з резервними включно, сумісного з протоколом роботи системи, що використовує Організатор на умовах невиключної ліцензії для виконання функцій моніторингу громадського транспорту м.Луцька, на підставі договору від 01.01.2016 № 01-0116 про надання права на користування об'єктами права інтелектуальної власності – програмно-апаратним комплексом «МАК» в м.Луцьку та оголошення зупинок громадського транспорту.

Документи на конкурс приймають до 12 години 11 березня 2019 року. Сам конкурс відбудеться 26 березня.

Читайте також: #ГройсманДеДороги: водії почали мережевий флешмоб

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити