image
 |  4 13 Грудня 2018 | 21:03

У Луцьку шукають перевізника на п'ять рейсів

Планують оголосити конкурс на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування № 2, 6, 25, 28, 29. 

Про це стало відомо із проекту рішення міськвиконкому. 

У проекті рішення йдеться, що участь у конкурсі можуть брати міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-2.Перевізник, не пізніше ніж за два дні до дати проведення конкурсу, забезпечує наявність працездатного GPS-обладнання на транспортних засобах, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, з резервними включно, сумісного з протоколом роботи системи, що використовує Організатор на умовах невиключної ліцензії для виконання функцій моніторингу громадського транспорту м.Луцька, на підставі договору від 01.01.2016 № 01-0116 про надання права на користування об’єктами права інтелектуальної власності – програмно-апаратним комплексом «МАК» в м.Луцьку та оголошення зупинок громадського транспорту. На об’єкті конкурсу передбачається робота не менше одного транспортного засобу, пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями. Термін дії договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом три роки. 

Шукатимуть перевізників за такими маршрутами: 

Маршрут № 2 Залізничний вокзал –  Конякіна (У прямому та зворотному напрямках: Привокзальний майдан, Президента Грушевського, Винниченка, Волі, Київський майдан, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Карпенка-Карого, Конякіна (місця міжзмінного відстою на вул. Конякіна (біля будинку №7) та на Привокзальному майдані) 

Марштурт № 6 Залізничний вокзал – с. Брище (У прямому та зворотному напрямках: Привокзальний майдан, Президента Грушевського, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького (Глушець, Паркова), Ковельська, с.Княгининок, с.Брище (місця міжзмінного відстою на Привокзальному майдані та у с.Брище). 

Маршрут № 25 Карбишева –  Володимирська (У прямому напрямку: Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова, Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева. У зворотному напрямку: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська, Київський майдан, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Червоного Хреста, Володимирська (місця міжзмінного відстою на вул.Карбишева та вул.Володимирській). 

Маршрут № 28 Карбишева –  Дружби Народів (У прямому та зворотному напрямках: Дружби Народів, Бенделіані, Станіславського, Гнідавська, Данила Галицького, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Волі, Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Карпенка-Карого, Конякіна, Карбишева (місця міжзмінного відстою на вул.Карбишева та бульварі Дружби Народів). 

Маршрут № 29 Володимирська –  Карбишева (У прямому напрямку: Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Київський майдан, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева. 

У зворотному напрямку: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Червоного Хреста, Володимирська (місця міжзмінного відстою на вул.Карбишева та вул.Володимирській).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2 маршрутки замість - 8: лучани скаржаться на перевізника 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити