image
 |  0 19 Вересня 2020 | 16:44

У Луцьку «Слуги народу» не пустили журналістку на конференцію

Сьогодні, 19 вересня, журналістку громадської організація «Центр журналістських розслідувань «Сила правди» Марію Смик не пустили на конференцію з висунення кандидатів на місцевих виборах обласного осередку партії “Слуга народу”.

Про це на сторінці у соцмережі facebook написав журналіст Юрій Горбач.

“Попри те, що Марія в передбачений термін подала заявку на акредитацію, в осередку сьогодні повідомили, що не зможуть допустити, бо приміщення, мовляв, вщент заповнене і доступ отримали лише два ЗМІ. Марія все одно приїхала на партійну конференцію, але в приміщення її не пустили з наведених підстав”, - написав Юрій Горбач.

Також зазначив, що журналістка за останні дні вже відвідувала конференції чотирьох політичних сил і жодного разу подібних проблем не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Свобода» оприлюднила список кандидатів у депутати до Луцької міськради (ОНОВЛЕНО)

Марія пояснила "Конкуренту", що подавала заявку на акредитацію більш ніж за добу до конференції, проте на неї ніхто не відповів. Лише приблизно за 20-30 хвилин до початку заходу їй зателефонували і сказали, що через карантинні обмеження не зможуть акредитувати. Згодом у партії журналістці пообіцяли надіслати фото з конференції і партійні списки, але сказали, що, на жаль, місць вистачило на представників лише двох медіа.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити