image
 |  4 20 Лютого 2021 | 15:34

У Луцьку Служба судової охорони потрапила в нештатну ситуацію (ФОТО)

Упродовж цього тижня судові охоронці Волині з особливою наполегливістю відпрацьовували нештатні ситуації під час тактико-спеціальних навчань.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомило Територіальне управління Служби судової охорони у Волинській області.

На базі двох судових установ – Господарського та Адміністративного судів Волинської області співробітники Служби судової охорони вчились діяти у разі порушень громадського порядку на пунктах пропуску та охорони, в залах судових засідань під час розгляду справ та удосконалювали порядок взаємодії під час затримання порушника у судовій установі.

Особливо ретельно тренувались опрацьовуючи правила порядку застосування спеціальних засобів та використання засобів радіозв’язку.

У межах навчання також відбулося протипожежне тренування, під час якого фахівці-рятувальники Волині ознайомили судових охоронців та працівників суду з основними правилами пожежної безпеки.

Завдяки правильно відпрацьованим у навчаннях навикам у кожного задіяного співробітника Служби судової охорони формуються необхідні професійні та морально-психологічні якості, які в подальшому несенні служби допоможуть підвищити ефективність виконання завдань із забезпечення безпеки органів та установ системи правосуддя Волині.

Варто додати, що такі тактико-спеціальні навчання проходять у всіх територіальних управліннях Служби судової охорони й триватимуть до кінця лютого, охопивши усі без винятку судові установи, які перебувають під охороною Служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку на території військової частини ліквідували «пожежу» (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити