image
 |  4 11 Листопада 2020 | 20:05

У Луцьку спіймали чоловіка, який підкидав сміття (ВІДЕО)

Під час чергового рейду інспектором відділу протидії стихійній торгівлі департаменту муніципальної варти було виявлено факт викидання мешканцем приватного будинку № 47 вул. Ковельської, сміття на території загального користування.

Про це інформує пресслужба луцьких муніципалів.

Своїми діями громадянин порушив пункт 2.5.5.1.2 Правил благоустрою міста Луцька, затверджених рішенням Луцької міської ради від 29.07.2020 № 44/2, вимогою якого встановлена заборона щодо вивезення і звалювання відходів, трави, гілля, деревини, листя , землі, снігу, криги у невідведені для цього місця та влаштування звалищ.

За вказане порушення Правил благоустрою міста Луцька, на громадянина приватного домоволодіння було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.152 КУпАП, норма якої передбачає накладення штрафу від 340 до 1360 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку патрульні спіймали трьох п'яних водіїв

Хочеться зауважити, що мешканці приватних домоволодінь часто підкидають сміття, опале листя, зрізані гілки, деревину та будівельні матеріали на територію загального користування, або у сміттєві баки для побутових відходів багатоквартирних будинків, в результаті таких дій сміттєві баки переповнюються, біля них утворюються сміттєзвалища. Народна мудрість говорить: «Чисто не там де прибирають, а там де не смітять».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити