image
 |  0 3 Липня 2020 | 11:54

У Луцьку спіймали грабіжника-гастролера

У Луцьку поліцейські затримали грабіжника-гастролера. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За фактом грабежу, поєднаним з насильством, слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Зловмисникові загрожує до шести років позбавлення волі. 

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Учора ввечері, у під’їзді багатоповерхівки на проспекті Соборності у Луцьку, невідомий побив 60-річного місцевого жителя та відібрав у нього мобільний телефон Samsung. Сума завданих матеріальних збитків становить 5 тис. грн.

Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили, що пограбування скоїв 29-річний житель Запоріжжя. Його затримали у порядку ст. 208 КПК України. Викрадений телефон правопорушник здав у ломбард.

 До слова, зловмисник вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та нещодавно звільнився із місць позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маршрутки на Світязь – під забороною: у Шацькому районі посилюють карантин

Після оголошення затриманому про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України, йому будуть обирати міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає від чотирьох до шести років позбавлення волі. Триває слідство.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити