image
 |  4 29 Травня 2023 | 23:31

У Луцьку спочатку збудували офісне приміщення, а зараз взялися виготовляти документи на землю

Земельна комісія Луцької міськради не підтримала проєкт рішення, яке передбачає надання дозволу на розробку технічної документації з землеустрою на земельну ділянку, оскільки на ній вже є збудована будівля.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Комісія розглядала проєкт рішення "Про надання громадянам Климюк І.С., Волощук Г.М., Себастіянській І.К. дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Богдана Хмельницького, 20 у м. Луцьку". Депутати висловили своє здивування таким рішенням, бо виявилося, що на цій ділянці вже виросла офісна споруда. А тепер користувачі ділянки заднім числом хочуть виготовити межі та виготовити технічну документацію. Хоча все мало б бути навпаки.

Зазначимо, що останнім часом у Луцьку почастішали випадки зведення будівель різного призначення з порушенням цільового призначення земельних ділянок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучани нарікають на несвідомих власників авто на вулиці П'ятницька Гірка (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити