image
 |  7 27 Серпня 2021 | 21:00

У Луцьку спом’янули Ігоря Ольшевського

У день народження волинського письменника, дослідника Ігоря Ольшевського його колеги й шанувальники прийшли до могили на міському цвинтарі поблизу Гаразджі, аби помолитися за спокій душі.

Про це повідомили в Управлінні Волинської єпархії Православної Церкви України.

Заупокійну службу очолив протоієрей Віктор Пушко, настоятель храму Софії – Премудрості Божої Волинського національного університету ім. Лесі Українки (небіжчик довгі роки працював в інформаційних підрозділах ВНУ).

Душпастир у проповіді зазначив: слова про те, що Бог сотворив людину на Свій образ і подобу, означають, що Він сотворив нас бути співтворцями, незалежно, якими талантами наділив кожного. Ігоря Ольшевського Він наділив здатністю творити словом. Тож – і це вельми важливо! – слуга Божий Ігор, хоч був дуже скромною людиною, не ставив запаленого світильника під спуд і не закопував даного таланту. Він служив ближнім, як міг, і в цьому залишив нам приклад.

Ігор Кирилович відійшов до Господа 6 червня ц. р., коли за тодішніми карантинними вимогами на кладовищі могла знаходитися дуже мала кількість людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку відбудеться турнір пам'яті Героїв АТО

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити