image
 |  157 21 Жовтня 2024 | 11:36

У Луцьку сталося ще два витоки на тепломережах

На вихідних 19 і 20 жовтня у Луцьку займалися ліквідацією витоків на тепломережах.

Про це інформує ДКП "Луцьктепло", - пише ВолиньUA.

Вранці 19 жовтня після успішних гідровипробувань трубопроводів на просп. Волі, подачу теплової енергії відновлено для 1-ої поліклініки, 7-го дитсадка та житлових будинків на просп. Волі, 56, 58, 60, 62, 64, 68, 49.

Окрім того, впродовж 19 жовтня ремонтною бригадою підприємства виконувалися роботи із ліквідації витку на тепловій мережі на вул. Задворецькій. Виконання робіт ускладнюється 4-метровою глибиною прокладання мережі.

Крім того, 18 жовтня на теплових мережах сталося ще 2 витоки:

  • в привокзальному районі через витік на тепловій мережі був ризик зупинки котельні, яка, окрім іншого, забезпечує опаленням міський пологовий будинок. Витік було виявлено та локалізовано поблизу житлового будинку на вул. Привокзальній, 7. У зв'язку із цим послугу з постачання теплової енергії тимчасово призупинено для 15-ої школи та 7 житлових будинків на просп. Президента Грушевського, 24, 26, просп. Перемоги, 21, вул. Привокзальній, 1, 3, 7, 9. Роботи з ліквідації витоку розпочалися сьогодні;
  • на просп. Молоді через витік на тепловій мережі подачу теплоносія зупинено для будинків на просп. Молоді, 6 і 8. Роботи з ліквідації витоку розпочнуться теж 21 жовтня.

Читайте також: У Луцьку через витоки на мережах без тепла залишаються деякі будинки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити