image
 |  9 13 Лютого 2023 | 14:09

У Луцьку сусід обікрав жінку, яка повернулася із-за кордону (ФОТО)

У суботу, 11 лютого, до поліції надійшло повідомлення від 30-річної жительки Луцька про крадіжку з її помешкання. Злочин було скоєно у час, коли жінка пішла до магазину, коли ж повернулася назад – у квартирі були перевернуті речі, а у гаманці відсутні гроші – загалом понад 60 тисяч гривень.

Про це інформує поліція Волинської області.

На місце події одразу скерували слідчо-оперативну групу поліції.

Під час спілкування з потерпілою з’ясувалося, що вона нещодавно повернулася із-за кордону, перед своїм від’їздом ключі від помешкання жінка залишала сусідці.

Як з’ясували правоохоронці, згодом ключ забрав син сусідки і саме він може бути причетним до скоєння крадіжки, проте вдома чоловіка не було, а зв’язок з ним відсутній.

Під час оперативно-розшукових заходів поліцейські виявили зловмисника в одному із приміських готелів, його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі лучанину оголосили про підозру у крадіжці, скоєній в умовах воєнного стану, сьогодні йому обиратимуть запобіжний захід. Викрадені гроші вилучили, згодом їх повернуть власниці.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити