image
 |  2 6 Травня 2020 | 12:48

У Луцьку суттєво послабили карантин

У Луцьку суттєво послабили обмеження у зв’язку з карантином та дозволили працювати низці закладів.

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Таке рішення було ухвалене під час позачергової сесії Луцької міськради.

Так, депутати вирішили надати дозвіл працювати магазинам, які торгують пестицидами, агрохімікатами, кормами, побутовою хімією та засобами гігієни, деталями і приладдям для транспортних засобів та сільськогосподарської техніки, засобами зв’язку та телекомунікацій, у тому числі мобільними телефонами, смартфонами, планшетами, ноутбуками та іншими товарами, що відтворюють та передають інформацію. Також будуть працювати магазини, що продають технічні та інші засоби реабілітації, транспортні засоби. Відкриваються салони та майстерні оптики, веломагазини і майстерні з ремонту велосипедів. Магазини будівельних матеріалів, побутової техніки відновлять свою роботу у режимі доставки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наразі дозвіл працювати у Луцьку отримали лише 5 ринків

Знімається карантин для об’єктів з технічного обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, ремонту офісної та комп'ютерної техніки, устаткування, приладдя, побутових виробів і предметів особистого вжитку, діяльності з підключення споживачів до Інтернету, з виготовлення технічних та інших засобів реабілітації, хімчистки, пункти виготовлення ключів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити