image
 |  5 22 Листопада 2020 | 23:07

У Луцьку світлофор на місці загибелі дитини мають встановити до 1 травня 2021 року

Нове будівництво світлофорного об’єкта запланували на вулиці Дубнівській у місті Луцьку – в районі ліцею №28. Закупівлю для пошуку підрядника оголосив департамент Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 23 листопада.

Про це повідомляють «Волинські новини».

Очікувана вартість робіт становить 630 тисяч гривень.

Йдеться про облаштування регульованого пішохідного переходу зі встановленням дорожнього контролера для управління світлофором із приймачем сигналів точного часу і GPS-обладнанням на вісім вихідних силових ліній, двох пішохідних світлофорів, шести транспортних світлофорів і приладу звукового оповіщення.

Також будівництво світлофорного об’єкта включатиме заземлення, пусконалагоджувальні роботи, відновлення дорожнього одягу, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки, встановлення нових дорожніх знаків і пішохідного огородження.

Усі роботи з облаштування світлофора мають завершити до 1 травня 2021 року.

Нагадаємо, у вересні, після трагедії на вулиці Дубнівській, де на смерть збили дитину, з міського бюджету передбачили кошти на облаштування біля ліцею №28 світлофора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку визначили переможців конкурсу «Бюджет участі-2020» (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити