image
 |  0 11 Січня 2019 | 14:29

У Луцьку та ще 3 районах Волині - найвищий рівень грипу

ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України» продовжує проведення моніторингу захворюваності гострими респіраторними вірусними інфекціями (ГРВІ) та грипом в області та на кожній адміністративній території зокрема.

Про це повідомляє Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України. 

Захворюваність цими інфекціями утримується на сезонному рівні. З початку епідемічного сезону перехворіло понад 67 тис. волинян, що відповідає минулорічному рівню, перехворіло 6,5 % населення. За даними закладів охорони здоров’я за останній тиждень кількість хворих ГРВІ дещо зменшилась в порівнянні з попереднім і становить 5200 осіб. Захворюваність нижче епідемічного порогу на 22%. Найвищі рівні зафіксовано у м. Луцьку, Горохівському, Маневицькому, Камінь-Каширському районах, найнижчі — у Рожищенському та Іваничівському районах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку хочуть збільшити кількість виборців у лікувальних закладах

Із числа хворих збільшилась кількість дорослого населення, і становить 38% від загальної кількості постраждалих. Серед дітей найураженіша вікова група – від 0 до 4 років (54% від усіх захворілих дітей).

Кількість госпіталізованих з ускладненим перебігом хвороби збільшилась за останній тиждень і становила 138 осіб, з них 57% — діти.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити