image
 |  5 5 Вересня 2019 | 12:59

У Луцьку та в Прилуцькому створено робочі групи для планування розвитку громад

У місті Луцьк та в Прилуцькій сільській раді утворили робочі групи, які працюватимуть над заходами щодо розвитку громад після того як Прилуцьке стане частиною Луцька.

Про це заявив перший заступник міського голови Луцька Григорій Недопад.

Так Григорій Недопад зазначив, що після ухвалення рішення про згоду на приєднання створено робочі групи у Луцьку та у селі Прилуцьке, яку очолив сільський голова Валентин Арчибасов.

"Спільно ми напрацьовували комплекс заходів по розвитку наших громад, які будемо застосовувати після приєднання. Проекти рішень із напрацьованими ініціативами Луцька і Прилуцької сільської ради буде направлено до Києва на експертизу і відповідність Конституції України. Після проходження експертизи в Прилуцькій сільській раді відбуватиметься робота по оформленню архіву всіх існуючих документів, а це досить тривала і кропітка справа. У підсумку, орієнтовно в жовтні-листопаді, Прилуцька сільська рада остаточно стане частиною Луцька".

Додамо, що сьогодні депутати Луцької міської ради одноголосно схвалили проект рішення про добровільне приєднання територіальної громади Прилуцької сільської ради до територіальної громади міста Луцька.

Читайте також: У Луцьку хочуть реконструювати і добудувати торгове приміщення

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити