image
 |  4 6 Грудня 2018 | 16:34

У Луцьку тимчасові споруди будуть встановлювати на підставах конкурсу

У Луцьку змінили «Правила розміщення та функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Луцька».

Про це йшла мова під час засідання виконкому Луцької міськради.

Зокрема члени виконкому затвердили положення про проведення конкурсу на оформлення права на користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд з метою провадження підприємницької діяльності на території міста Луцька.

Конкурс оголошується не пізніше ніж за 20 днів до його проведення. Оголошення про конкурс оприлюднюється шляхом опублікування інформації у місцевій пресі та на офіційному сайті Луцької міської ради.

Для участі у конкурсі учасники не пізніше трьох робочих днів, що передують його проведенню, подають до відділу управління майном міської комунальної власності:

- заяву на участь в конкурсі із зазначенням реквізитів рахунку для повернення гарантійного внеску;

- копію виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

- документ, що підтверджує сплату гарантійного внеску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку відклали облаштування території Старого міста

Склад конкурсної комісії з проведення конкурсу на оформлення права користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд затверджується розпорядженням міського голови.

Переможцем конкурсу визначається особа, що запропонувала найвищий розмір місячної плати за користування окремими конструктивними елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасової споруди.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити