image
 |  11 15 Грудня 2019 | 08:18

«Транспортний колапс» у Луцьку – скасовується: перевізники повертаються до роботи

Транспортний колапс скасовується. Ситуація із пасажирськими перевезеннями в Луцьку поступово поліпшуватиметься, - переконують в міській раді. Зокрема, завтра на маршрути вийдуть ще 20 автобусів на маршрути 11 і 32. Підприємці Михайлюк та Оплачко, які раніше здійснювали перевезення, погодилися встановити валідатори і продовжити роботу вже з необхідним обладнанням.

Попередньо договір із підприємицею розірвали. Відтак, три дні її маршрути не виходили на рейси. Проте пані передумала і нині просить дозволу на роботу. Аналогічний дозвіл хочуть ще 2 підприємці - Кашуба і Михайлюк.

Читайте також: У Луцьку легковик «влетів» у припарковане авто (ВІДЕО)

Прохання підприємців щодо здійснення перевезень на маршрутах 11 і 32 члени виконкому підтримали одноголосно. Вони переконані, що найстрашніше - позаду. Найскладнішою для лучан виявилась середа, але надалі ситуація з транспортними перевезеннями буде поліпшуватися. У середу на маршрути виїхали 46 автобусів з валідаторами, а сьогодні їх було майже 70.

Детальніше - у сюжеті 12 каналу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити