image
 |  9 30 Березня 2023 | 17:44

У Луцьку трапилася аварія на світлофорі

Водій у стані сп’яніння скоїв ДТП у Луцьку. На місці події патрульні з’ясували, що 46-ріний чоловік, керуючи автомобілем Volvo XC 60, був неуважний, не стежив за дорожньою обстановкою й не дотримався безпечної дистанції. Через, це він здійснив зіткнення із транспортним засобом марки Kia, який зупинився на червоний сигнал світлофора.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області, - пише ВолиньUA.

Під час спілкування з порушником інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Водію запропонували пройти огляд за допомогою приладу Drager на місці події, на що чоловік відмовився, але погодився пройти його у медичному закладі. Висновок лікаря-нарколога був позитивний, результат — 1,72 проміле, що перевищує допустиму норму у 9 разів.

На керманича автомобіля Volvo поліцейські склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водії пробивають колеса: у Луцьку скаржаться на глибоку яму на дорозі (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити