image
 |  7 12 Листопада 2019 | 19:21

У Луцьку три житлові будинки потерпають від холоду

Три житлових будинки станом на сьогодні не отримали тепло у Луцьку, розповів новопризначений директор ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупській. Каже: цього тижня теплопостачання там відновлять.

Про це інформує UA: Волинь.

Директор ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупській: «За виключенням трьох житлових будинків і всі заклади соціальної сфери опалюються і подають теплопостачання. По 3 будинках є аварійна ситуація на дворових розподільчих теплових мережах. На цьому тижні заходи з ліквідації сплановані та будуть виконані.

Температура навколишнього середовища є дещо вищою ніж в аналогічний періоди минулих років, підприємство не припиняє надавати послуг з централізованого опалення. В разі, якщо температура навколишнього середовища вище +10, котельні, які працюють виключно на постачанні теплової енергії для опалення, припиняють свою роботу, теплоносій не подається. Однак, є котельні квартальні.

Переважна більшість населення охоплена цими котельнями, які продовжують працювати в режимі гарячого водопостачання і виробляється теплоносій температурою 55 градусів, для того щоб забезпечити лучан якісною послугою постачання гарячої води. Будинки, що підключені до мереж цих котелень, там температура помешкання може бути дещо вищою».

Зі слів директорки Центру надання адміністративних послуг Лариса Карп’як, протягом останніх двох тижнів в групу оперативного реагування надійшло майже 600 звернень громадян з приводу роботи ДКП «Луцьктепло»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити