image
 |  5 11 Грудня 2018 | 18:25

У Луцьку в обласному управлінні поліції проводять обшуки через ймовірну розтрату коштів

У Головному управлінні Національної поліції Волинської області представники Головного слідчого управління Національної поліції України провели обшуки. 

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Джерело повідомляє, що під час слідчих дій в одному з кабінетів вибили двері. Проводили обшуки працівники Головного слідчого управління Національної поліції України, ймовірно, через підозру в розтраті коштів працівниками транспортного відділу.

За інформацією видання «Під прицілом», обшуки проводили за підозрою у причетності посадових осіб до розкрадання бюджетних коштів, пов’язаних з нарахуванням заробітної плати, соціальних та інших виплат працівниками відомства. 

У коментарі ІА Волинські Новини речник волинської поліції Віктор Гомоль повідомив, що в ГУНП дійсно «відбувались слідчі дії із залученням працівників ГУНП Волині». 

Щодо подробиць, то Віктор Гомоль порадив звернутись в управління внутрішньої безпеки, де, своєю чергою, послались на ГУНП. Там порадили написати офіційний письмовий запит.

Деталі інциденту з’ясовуються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На одному з найбільших підприємств неподалік Луцька проводили обшуки 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити