image
 |  16 13 Грудня 2021 | 23:31

У Луцьку в приватному секторі планують звести офісний центр

У Луцьку на Львівській, поряд із ЖК «Сафрон» фірма «Твоя оселя ЛТД» має намір змінити цільове призначення землі для будівництва офісного приміщення.

Відповідний проєкт рішення розглянуть депутати Луцькради на черговій сесії.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Твоя оселя ЛТД» просить дати дозвіл у Луцькради про зміну цільового призначення землі (B.02.01) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на (03.10) для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку. Мова йде про 9,3 сотих землі по вулиці Львівській, 98.

Таким чином, район вулиці Львівської у Луцьку поступово перетворюється на район з індивідуальної житлової забудови на комерційну.

Земельна ділянка під індивідуальну житлову забудову знаходиться поряд із багатоквартиною забудовою «Сафрон».

Фірма «Твоя оселя ЛТД» зареєстрована у Луцьку, по вул. Данила  Галицького, будинок 14 директором якої є Горчинський Микола Миколайович. Де серед засновників раніше була Михальчук Світлана Леонтіївна. Дата держреєстрації майна припадає на квітень 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку впритул до залізничних колій ведуть будівництво (ФОТО)

Очевидно, на місці приватної малоквартирної забудови планують звести офісний центр тощо. Станом на сьогодні, Луцька міська рада видано містобудівні умови на Реконструкцію індивідуального житлового будинку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити