image
 |  2 19 Липня 2021 | 20:31

У Луцьку в районі Львівської встановлять термінал «Сіті кард»

“СІТІ КАРД СИСТЕМ” планує встановити термінал терміналу на зупинці громадського транспорту «Вулиця Даньшина» (вул. Львівська, 61).

Про це відомо з проекту рішення Луцького виконавчого комітету.

Компанія “СІТІ КАРД СИСТЕМ” просить погодити встановлення вуличного терміналу для продажу та поповнення електронних квитків на зупинці громадського транспорту «Вулиця Даньшина» (вул. Львівська, 61).

До слова, станом на сьогодні, у місті Луцьку, оператором електронних систем ТОВ “СІТІ КАРД СИСТЕМ” встановлено 43 стаціонарних термінали для продажу та поповнення електронних квитків. Вони розташовані у будівлях закладів торгівлі, департаментах соціальної політики, “Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку” міської ради, в приміщенні оператора.

Також вже працюють 2 термінали для поповнення електронних квитків (на зупинці “40 квартал” і біля Карткового центру “СІТІ КАРД” на вул. Лесі Українки, 16а). В процесі під’єднання комунікацій на зупинці «Міська лікарня», що на пр-ті Відродження, 13.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити