image
 |  166 6 Вересня 2024 | 10:31

У Луцьку в серпні ліквідували кілька витоків на тепломережах

Працівники ДКП "Луцьктепло" у серпні ліквідували кілька витоків на тепломережах міста.

Про це інформують у комунальному підприємстві, - пише ВолиньUA.

Так на просп. Соборності, 17 ліквідовано аварійну ситуацію, що виникла на тепловій мережі діаметром 273 мм, а на просп. Молоді, 13 замінено аварійну ділянку теплової мережі діаметром 219 мм.

Два витоки на магістральних трубопроводах діаметром 530 мм було ліквідовано на вул. Кравчука, 44 і 36, а на вул. Олімпійській, 7 усунуто аварійну ситуацію на трубопроводах діаметром 133 мм, прокладених в межах проїжджої частини.

Витік під дорогою на вул. Героїв-Добровольців, 3 було ліквідовано без порушення цілісності дорожнього полотна та перешкоджання руху транспорту шляхом протягування трубопроводів від дорогою.

Нещодавно завершено роботи з ліквідації двох витоків на вул. Сергія Климчука, 1е, вул. Олени Пчілки, 22 та вул. Ольги Княгині, 15.

Усі витоки – результат гідравлічних випробувань, проведених в межах зупинок котелень згідно графіка припинення подачі гарячої води в міжопалювальний період. Роботи з підготовки теплового господарства міста до опалювального сезону 2024/2025 років тривають.

Читайте також: Повідомили, коли на Волині стане прохолодніше

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити