image
 |  9 9 Листопада 2019 | 21:56

У Луцьку вибухнула нарколабораторія?

Джерело в правоохоронних органах, яке захотіло залишитись невідомим, розповіло, що вибухнула нарколабораторія, де 45-річний мешканець квартири, з його слів, виготовляв амфетамін. Нині чоловік із травмами – у лікарні. Інформацію про виготовлення наркотиків спростовує.

Про це інформує UA:Волинь.

Андрій Логвиненко, мешканець квартири: «Ні, ви самі розумієте, там уже була поліція, вони б вилучили щось, там нічого немає такого. Схожого навіть. Може їм щось здалося, я точно знаю, що не було ніякого. А що вибухнуло? Із хуліганських мотивів?»

Вибух у багатоповерхівці в Луцьку не пов’язаний зі зброєю чи боєприпасами, чи використанням газу, - поліція.

Читайте також: «Транспортний колапс» у Луцьку: водії маршруток паркувалися посеред дороги (ФОТО)

Речник Нацполіції Волині Віктор Гомоль: "На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, також вибухотехніки. Попередньо встановили: вибух не пов’язаний із зброєю чи боєприпасами, чи використанням газу. Внаслідок вибуху травмувався 45-річний господар помешкання, його доставили до лікарні для надання медичної допомоги.

Поліції господар помешкання відомий. Йому 45 років, він раніше мав проблеми із законом, пов’язані із незаконним обігом наркотиків. Ніхто із мешканців багатоповерхівки не травмувався".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити