image
 |  1982 19 Березня 2024 | 11:52

У Луцьку від виснаження померло немовля: що кажуть родичі та сусіди

У Луцьку померло півторамісячне немовля. Трагедія сталась 14 березня в будинку, що по вулиці Данила Галицького.

На місце приїхала швидка допомога, втім врятувати маля не вдалося – дитина вже не дихала. Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс, – передає ВСН.

Причиною смерті, відповідно до висновку лікаря, стало виснаження організму. Нині за цим фактом відкрите кримінальне провадження.

Прощалися із померлою дівчинкою Поліною в селі Самари Ковельського району. Що стало причиною смерті немовляти - у селі не знають.

Відомо, що батьки дитини - дуже молоді. Біда у цій сім'ї сталася напередодні 19-річчя матері.

Молоді люди жили у Луцьку, орендували житло, де і сталася біда. Працівники ринку, де працював батько, запевнили журналістів, що дитина померла від недоїдання.

У дитячій лікарні, де перебувало на обліку немовля, кажуть: дівчинка народилася цілком здоровою, була на грудному вигодовуванні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік до ранку помер: на Волині бійка закінчилася трагедією

На першому прийомі, через кілька тижнів після народження казали, що дитина набирає вагу за всіма нормами. Але, зі слів лікарів, на наступний запланований прийом молоді батьки чомусь не прийшли.

У секторі комунікації поліції Волині повідомили, що тіло маленької дівчинки було направлено на судово-медичну експертизу. Вона триватиме кілька тижнів, щоб експерти могли з’ясувати причини та обставини трагедії.

Наразі відомості внесені до ЄРДР за ч.2 ст. 115 ККУ. Йдеться про смерть малолітньої дитини з поміткою нещасний випадок.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити