image
 |  4 17 Грудня 2019 | 10:22

У Луцьку відбудеться навчання з медіаграмотності

Інститут демократії імені Пилипа Орлика (ІДПО, м. Київ) оголошує реєстрацію учасників на тренінг «Медіаграмотність як необхідна компетенція та захист проти інформаційних впливів». Навчання відбудеться 21 грудня.

Про це інформують організатори.

Наразі медіа конкурують не лише між собою, а й соціальними мережами. Тож важливо, мати довіру авдиторії. Саме тому журналістів та спеціалістів запрошують на тренінг з питань медіаграмотності. Під час навчання розкажуть, за якими принципами слід працювати, щоб дотримуватись журналістських стандартів, та чи можна привертати увагу читачів, не порушуючи принципів етики; яким джерелам варто довіряти та як перевіряти інформацію; на що найчастіше «хворіють» локальні медіа в Україні та чому критичне мислення є запорукою безпеки та якісного контенту.

Спікером тренінгу виступить медіатренерка, журналістка, експертка Інституту демократії імені Пилипа Орлика Олена Самойленко.

Захід відбудеться 21 грудня 2019 р. (субота) у Луцьку з 10 до 17 години з перервою на обід. Реєстрація та вітальна кава - з 9.30. Про місце проведення зареєстрованих учасників повідомлять листом.

Участь у заході безкоштовна. Організатори забезпечують харчуванням, роздатковими матеріалами, компенсують витрати на проїзд громадським транспортом (за наявності квитків). Зареєструватися необхідно до 21.00 вівторка, 17 грудня, заповнивши форму за посиланням https://forms.gle/qe6MbQ4a5VurDJuT8, і дочекавшись підтвердження від організаторів (до 18.00 середи, 18 грудня).

Захід відбувається в рамках проекту «Мобілізація зусиль для стимулювання попиту на кращу журналістику та вдосконалення навичок критичного мислення громадян» за підтримки Медійної програми в Україні, яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити