image
 |  4 24 Листопада 2019 | 21:43

У Луцьку відбудеться семінар-інтенсив «Майстерня міських екскурсій»

В рамках проекту фахової підготовки екскурсоводів для міста Луцька, “Школа екскурсоводів”, управління туризму та промоції міста Луцької міської ради 5-6 та 14 грудня запрошує на семінар-інтенсив “Майстерня міських екскурсій”.

Про це інформують організатори.

Протягом трьох днів з учасниками семінару ділитимуться досвідом і найцікавішими практиками кращі гіди з Києва, Одеси та Львова, представники Всеукраїнської асоціації гідів, тренери WFTGA та Європейської асоціації гідів-інтерпретаторів. Учасники почують про мистецтво сторітелінгу та творення міських легенд, про монетизацію історії, про що варто і не варто розповідати на луцьких екскурсіях, про інтерпритації історичного та культурного спадку.

До участі запрошуються випускники Школи екскурсоводів, а також усі охочі практикуючі гіди Луцька. Відбудуться як теоретичні, так і практичні заняття.

Вартість участі в семінарі-інтенсиві — 350 грн.

Реєстрація на курси здійснюється онлайн за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1k6-Bwi-ssDElgPbWwkyI1c9r9CMv5BvJwZ6A0V5FMEM/edit

 Кількість місць обмежена.

Прийом заявок до 03.12.2019 року.

Деталі за телефонами: 777956, 777924.

 Довідка.

“Школа екскурсоводів” - успішний проект управління туризму та промоції міста Луцької міської ради, реалізація якого розпочалась у 2018 році.

Головною метою проекту є сприяння розвитку галузі туризму в Луцьку шляхом підготовки кваліфікованих кадрів для супроводу туристів. Результатом проведення Школи екскурсоводів стала підготовка групи фахівців туристичного супроводу за існуючими туристичними маршрутами, а також створення нових оригінальних туристичних маршрутів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити