image
 |  0 8 Вересня 2019 | 16:27

У Луцьку відбулись бігові змагання

У Луцьку відбулися бігові змагання «Лучеськ. Півмарафон – 2019».

Бігуни окупували центр Луцька з 7:30 в неділю, 8 вересня, - повідомляє Волинь24. 

Забіги відбувалися на трьох дистанціях: 6 кілометрів, 9 кілометрів і 21 кілометр. Стратували учасники на проспекті Волі, там і фінішували. Залежно від дистанції, маршрут пролягав такими вулицями і проспектами:

пр-т Волі – вул. Богдана Хмельницького – вул. Сенаторки Левчанівської – вул. Глушець – вул. Братковського – вул. Плитниця – вул. Замкова – вул. Глушець – Центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки – вул. Глушець – пр-т Волі – вул. Задворецька – вул. Клима Савура – вул. Івана Огієнка – вул. Шопена – пр-т Волі – вул. Паркова.

Відеотрансляцію забігів на велосипеді вів луцький громадський і партійний активіст Іван Мирка. Він розмістив світлини і відео на своїй сторінці у фейсбуці.

Згідно з результатами, які подає інтернет-видання «Район. Луцьк», посилаючись на сайт Athlinks, на дистанції 6 кілометрів, де змагалися 211 бігунів, перемогу святкував Володимир Швець зі Львова. Другим прибіг до фінішу Максим Пасальський з Володимира-Волинського, третім – лучанин Володимир Табачук.

На дистанції 9 кілометрів серед 213 спортсменів трійка призерів така: перше місце – в лучанина Віталія Петришина, друге – у Василя Кондарчука з Оржева, третє – в лучанина Віктора Юшака.

На півмарафонській дистанції (21 кілометр) «золото» виборов лучанин Сергій Оксенюк (це його третя перемога на луцькому півмарафоні), «срібло» – в лучанина Григорія Хомича, «бронза» – в Андрія Лапка з Івано-Франківська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рятувальник з Луцька здобув срібну нагороду на змаганнях

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити