image
 |  2 23 Травня 2021 | 19:10

У Луцьку відбулося Свято морозива (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У спеконтій недільний день кілька тисяч дітей та дорослих взяли участь у щорічному традиційному Святі Морозива у Луцьку від торгівельної марки «Рудь».

Захід відбувся, 23 травня, на Театральному майдані в центрі міста.

Початок літа асоціюється не тільки зі спекою та канікулами, а й зі святковим настроєм, який п’ятнадцятий рік поспіль дарує лідер українського ринку морозива – компанія «Рудь».

Свято Морозива – це чудова можливість вдосталь поласувати улюбленим холодним смаком і нагода взяти участь у драйвових розвагах.

Гості свята мали змогу отримати 1 квиток на будь-який атракціон, просто придбавши 1 порцію будь-якого смачного морозива.

Впродовж п'яти годин з учасниками спілкувався зі сцени ведучий, який пропонував узяти участь в конкурсах, розвагах, вікторинах, як командами, так і особисто, за що кожен учасник отримав подарунок.

І саме найголовніше організаторам вдалось досягти драйвового Свята морозива від ТМ «Рудь».

Як розповіла координаторка проєкту свята від компанії «Рудь» Тетяна Хомяк, такий захід проводиться шістнадцятий рік поспіль. До організації залучили близько 100 людей. 

«Завдяки цьому проєкту ми розуміємо, наскільки важливо приділяти час своїм рідним і близьким. Незважаючи на всі складнощі, бо було важко після перерви через пандемію знову все організувати, ми змогли це зробити. Намагаємося дотримуватися всіх протиепідемічних заходів – палатки розставили по всій площі, слідкуємо, аби на сцені не було великих скупчень. Проте сподіваємося на соціальну відповідальність батьків і дітей. Все ж ми мусимо повернутися до життя, бо не можемо жити в офлайні».

Святкування розпочали з міста Луцька, а далі продовження чекає на Новоград-Волинському, Житомир, Львів, Ужгород, Івано-Франківськ та Вінницю.

Додамо, що такий захід зазвичай відвідує близько 6 - 7 тисяч людей і він є надзвичайно цікавим як для дітей, так і для дорослих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцькому парку – рятувальники: люди застрягли на колесі (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити