image
 |  0 31 Серпня 2021 | 14:22

У Луцьку відбувся футбольний турнір пам’яті Героїв АТО (ФОТО)

У Луцьку перемогу у футбольному турнірі пам’яті Героїв АТО здобули гості з рівненщини - команда «Хавест».

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

У неділю, 29 серпня, в Луцькій школі №24 відбувся футбольний турнір пам’яті Героїв російсько-української війни.

В турнірі взяли участь три команди з Луцька «Волинь АТО», «Респект», «Любарт Юніор» та гості з Рівненської області «Хавест».

Футбольні змагання вже стали традицією, адже проводять їх другий рік поспіль. Ініціатором турніру є депутут Луцької районної ради від ВО «Свобода» Микола Романюк, підтримку забезпечили Луцька міська організація ВО «Свобода» та Департамент молоді та спорту Луцької міської ради.

«Розпочався турнір з ушанування хлопців, Героїв, які віддали своє життя на Сході, воюючи з російським окупантом. Змагання проводяться вже другий рік і зупинятися ми на цьому не будемо. Сподіваюсь, що в наступному році кількість учасників збільшиться. Вшанування Героїв російсько-української війни – це наша відповідальність тут, де панує мирне небо над нашими головами», - зазначив у своєму виступі Микола Романюк.

На відкритті турніру побував депутат Волинської обласної ради від ВО «Свобода» Сергій Кудрявцев.

«По всій Україні відзначають День пам’яті захисників України, оскільки цього дня в Іловайському котлі загинуло найбільше бійців за весь час війни на Донбасі. Наприкінці серпня 2014 року після запеклих боїв українській військові потрапили в оточення під Іловайськом Донецької області. Російський агресор обстріляв коридор, яким за домовленістю мали виходити українські бійці. В ті дні загинули українські бійці, Герої, що в ті часи боронили наступ окупанта. І сьогодні, в Луцьку проводимо турнір для того, аби привернути увагу суспільства до буремних подій нашої новітньої історії України», - зазначив Сергій Кудрявцев.

Результати зустрічі:

1 пара - Хавест – Волинь АТО (1:0),

2 пара – Респект – Любарт Юніор (6:0),

3 пара - Любарт Юніор – Волинь АТО (9:3),

У фіналі зійшлись Хавест – Респект (3:2)

Отож, 1 місце виборола команда «Хавест», 2 місце – «Респект», 3 місце - «Любарт Юніор», 4 місце – «Волинь АТО».

По результатам зустрічі учасники отримали призові кубки та нагороди і гарний настрій від гри. Організатори заходу анонсували проведення спортивних змагань у наступному році.

                              

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити