image
 |  25 25 Лютого 2020 | 13:35

У Луцьку відбувся майстерклас «Магія тортів» (ФОТО)

23 – 24 лютого у Луцьку відбувся майстерклас "Магія тортів - стильний, сучасний декор», організований кондитерською студією "Dolce story".

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Про концепцію заходу і його мету розповіла засновниця луцької кондитерської студії «Dolce story» Світлана Скопюк.

«Наша кондитерська студія професійно займається декоруванням та випічкою різноманітних десертів. Цей майстерклас ми вирішили присвятити виготовленню 5-ти видів бісквітів з різної начинки. У сучасному декорі популярний напрям – використання шоколаду, з якого можна робити безліч форм від квітів та листочків до куль, сухої карамелі. Також наші торти містять ексклюзивні начинки, наприклад вершкова груша з імбирем, голубий сир Дор Блю. Ми також провели короткий майстерклас по виготовленню Macarons – французького десерту на французькій мерензі.

Під час нашого заходу ми приділяємо увагу як теорії, так і правилам роботи з інгредієнтами, принципам поєднання смаків і текстур. Всі торти готуємо від підготовки складових до кінцевого оформлення. Взагалі мистецтво створення сучасного декору у виготовленні десертів – дуже популярний напрям, який прийшов до нас з Європи. Він настільки інтенсивно розвивається в Україні, що в деяких моментах ми навіть перегнали Італію та інші країни. Не дивно, що є багато бажаючих освоїти його основні принципи», - повідомила Світлана Скопюк.

Читайте також: Луцькі муніципали врятували хлопця з жінкою від неадеквата (ФОТО)

Керівниця студії «Dolce story» додала, що у планах – проведення нових майстеркласів. Так, наступний буде присвячений виготовленню цукрових квітів на тортах – витонченій ювелірній техніці, яка не залишить байдужим кожного.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити