image
 |  9 10 Березня 2020 | 20:47

У Луцьку відбувся перший у 2020 році Чемпіонат із бразильського джиу-джитсу

У суботу, 7 березня, у Волинській обласній дитячо-юнацькій спортивній школі відбувся LUTSK OPEN - Ukraine Jiu Jitsu League Championship GI. Цим заходом організатор, спортивний клуб GARDA, відкрив сезон чемпіонатів у Луцьку.

Про це інформує пресслужба спортивного клубу.

Подія відбулася за підтримки компанії WEST AUTO HUB, Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради та Відділу з питань фізичної культури та спорту Волинської облдержадміністрації. Подія стала черговим етапом Чемпіонатів Jiu Jitsu League Ukraine - Ліга Джиу Джитсу України.

Близько 250 спортсменів з різних куточків України з’їхалися помірятися техніками боротьби у кімоно. На Волинь завітали збірні зі Львова, Хмельницького, Рівного, Києва, Фастова, Івано-Франківська.

Цього року відкрили Чемпіонат сиволічно лицарі клубу історичної реконструкції «Ayna Bera», адже місто проведення Луцьк славиться своєю cередньовічною історією. Символічно, що на татамі спершу вийшли лицарі, які відтворили поєдинки мунулого, а тепер на татамі виходять їх нащадки у кімоно. Головне – передавати дух боротьби.

«Ми розпочали новий сезон чемпіонатів із бразильського джиу-джитсу в Луцьку. Організовувати такі заходи нелегко, але завдяки підтримці наших партнерів, це стає реальністю. А головне, що ми хочемо донести до волинян, що в нашій області існує школа бразильського джиу-джитсу. Це – вид боротьби, який відкритий для усіх статей та вікових категорій, і в цьому його особливість», – пояснив головний тренер клубу GARDA Михайло Савчук.

Читайте також: Просто з багажника - в контейнер: у Луцьку спіймали порушника (ФОТО)

Збірну Волині представляло 60 борців спортивного клубу GARDA. За результатами проведених поєдинків, дитяча збірна клубу виборола третє командне місце, а серед дорослих – перше командне.

Додамо, що вже у травні гряде масштабний борцівський чемпіонат, який організовуватиме клуб GADRA спільно із компанією WEST AUTO HUB.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити