image
 |  4 11 Вересня 2021 | 16:40

У Луцьку відкрили найбільший в Україні McDonald's з McDrive

У Луцьку відкрили перший у місті ресторан McDonald's. Це 104-й ресторан в Україні та найбільший одноповерховий ресторан з послугою McDrive. Знаходиться він за адресою проспект Соборності, 43. Міська рада дозволила закладу працювати цілодобово.

Про це повідомляє «Zaxid.Net».

Відкриття ресторану відбулося в суботу, 11 вересня. Як розповів директор з розвитку «McDonald's Україна» Віталій Стефурак, це найбільший в Україні одноповерховий ресторан мак з McDrive. Зокрема, у залі є 238 посадкових місць, ще 96 розміщені на терасі. Також незабаром запрацює послуга доставки.

Каса у ресторані невелика, натомість у залі розміщено чимало терміналів самообслуговування. За допомогою них можна буде зробити замовлення, яке згодом принесуть працівники. У залі постійно працюватиме «експертка з гостинності», яка відповідатиме на запитання клієнтів та допомагатиме їм освоювати термінали.

Зазначимо, що у сусідніх обласних центрах, наприклад, у Рівному та Тернополі, McDonald's відкрили декілька років тому. Чому у Луцьку ресторан відкрили лише зараз, Віталій Стефурак пояснив довгим пошуком ідеального місця для закладу.

«Ми досить тривалий час шукали в місті локації, де можна розмістити ресторан. Для нас дуже критичним було мати мак-драйв для обслуговування водіїв. Ми розглядали варіанти у центрі міста, але зрозуміли, що там це фактично неможливо», – пояснив він.

Офіційно для відвідувачів заклад відкриють о 17:00 у суботу, 11 вересня. Втім, у компанії закликають лучан не створювати великих черг.

«Ми розуміємо, що буде велика кількість відвідувачів. Але, будь ласка, можливо, відкладіть свій візит на наступні дні. McDonald's прийшов надовго, страв вистачить для всіх. Тому будь ласка, сплануйте свій візит», – зазначив Віталій Стефурак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні у Луцьку – презентація книги Юлії Мусаковської «Бог свободи»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити