image
 |  2 20 Листопада 2019 | 17:14

У Луцьку відкриють нові автобусні маршрути №7 і 35

У Луцьку оголосили конкурс на перевезення пасажирів на нових автобусних маршрутах загального користування.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

У зв'язку із зверненням Прилуцької ОТГ щодо необхідності транспортного сполучення с. Жабка, с. Дачне, с. Прилуцьке, с. Сапогове з містом Луцьком пропонується відкрити автобусні маршрути № 7 “с. Сапогове – Госпіталь” та № 35 “с. Жабка – Центральний ринок” та оголосити конкурс на перевезення пасажирів на вказаних маршрутах.

Автобусні маршрути курсуватимуть такими вулицями:

- № 7 “с. Сапогове – Госпіталь”, шлях за маршрутом у прямому та зворотному напрямку: с. Сапогове (Центральна), с. Прилуцьке (Соборності, Ківерцівська, Богуна, Наливайка), Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська, Київський майдан, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького (Глушець, Паркова), Ковельська, Старицького, Стефаника (місця міжзмінного відстою у с. Сапогове на вул. Центральній та на вул. Стефаника у м. Луцьку);

Читайте також: Злісне порушення правил: у Луцьку зіткнулися маршрутка та легковик (ВІДЕО)

- № 35 “с. Жабка – Центральний ринок”, шлях за маршрутом у напрямку: с. Жабка, с. Дачне (дорога Р-14), Ківерцівська, Набережна, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Винниченка, Яровиця, Набережна, Ківерцівська, с. Дачне, с. Жабка (місце міжзмінного відстою у с. Жабка).

Начальник управління транспорту і зв'язку Луцької міськради Володимир Степанов додав, що у майбутньому можливе коригування схеми курсування автобусів по певних вулицях.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити