image
 |  0 28 Грудня 2020 | 19:01

У Луцьку відновлять два маршрути

У Луцьку оголосять конкурс на перевезення пасажирів за маршрутами №17 та №17а.

Про це йдеться на сайті Луцькради.

Останній термін подання документів: 12 січня до 12:00. Конкурс проведуть 2 лютого 2021 року.

Участь у конкурсі можуть брати міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-2.

На об’єкті конкурсу повинні працювати до 50% транспортних засобів, але не менше одного автобуса, пристосованого для перевезення людей з інвалідністю. Договір на перевезення пасажирів автомобільним транспортом укладуть на п’ять років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку можуть зникнути каштани, - депутат міськради

Згідно з поданими заявами, до проведення конкурсу та визначення перевізників за маршрутом №17 пропонують призначити тимчасового перевізника ТзОВ ВТП «Санрайз» ЛТД, за маршрутом №17а – ФОП Макарчука М.П.

Маршрут №17 (Центральний ринок – Завокзальний ринок) курсуватиме у напрямку: Глушець, Паркова, Волі, Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Карпенка-Карого, Конякіна, Гордіюк, Відродження, Рівненська, Київський майдан, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Глушець (місце міжзмінного відстою на вул. Ковельській перед поворотом на вул. Глушець).

Маршрут №17а (Центральний ринок – Завокзальний ринок) курсуватиме у напрямку: Глушець, Паркова, Волі, Київський майдан, Рівненська, Відродження, Конякіна, Карпенка-Карого, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Глушець (місце міжзмінного відстою на вул. Ковельській перед поворотом на вул. Глушець).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити