image
 |  4 8 Грудня 2018 | 15:32

У Луцьку відкрили виставку мистецтва аквадизайну (ФОТО)

Волинський обласний еколого-натуралістичний центр презентував конкурс з акваріумістики та мистецтва аквадизайну «AQUASCAPE».

Захід відбувся сьогодні, 8 грудня, у суботу.

Організували конкурс директор Волинського обласного еклого-натуралістичного центру Валентина Остапчук та керівник гуртків Центру Світлана Буднік.

Родзинкою відкриття була казка про золоту рибку у виконанні Шолом Ангеліни, до якої звернулися глядачі з проханням виконати три бажання: щоб всі люди вміли по справжньому любити, щоб берегли все те, що дав їм Бог, і щоб був мир на нашій благословенній землі.

Також на заході демонстрували майстер-класи: «Природний дизайн акваріума» (Пилипенко Д., переможець та призер конкурсів з акваріумного дизайну м. Київ) та «Запуск акваріума від А до Я з використанням продукції ТМ «rikka»» (Антонюк Ю., керівник гуртків ВОЕНЦ), творча презентація акваріумних композицій учасників обласної виставки-конкурсу з акваріумістики та мистецтва аквадизайну «AQUASCAPE».

Виставка діятиме з  8 грудня по 16 грудня, в робочий час, в приміщення Волинського обласного еколого-натуралістичного центру. За адресою місто Луцьк, вул. Ківерцівська 9, Б (зуп. «Мостозагін»).

   

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити