image
 |  0 15 Січня 2019 | 19:56

У Луцьку відзначили військових медиків

Громадська організація «Волинська асоціація інвалідів АТО» вручила грамоти медикам, які рятували життя під час війни на Сході України.

Нагородження відбулося у понеділок, 14 січня, у Луцькому військовому гарнізонному шпиталі.  

За дорученням голови правління ГО «Волинська асоціації інвалідів АТО, члени громадської організації відвідали луцький військовий госпіталь та вручили відзнаки і грамоти військовослужбовцям-медикам, які неодноразово побували на передовій на Сході України і врятували не одне людське життя.  

Іменні відзнаки та грамоти за вірність народу України, військової присяги, патріотизм, відвагу, професіоналізм, проявлені в зоні операцій об’єднаних сил на сході України та з нагоди різдвяних свят отримали: капітан Сас Вадим, лейтенант Таїсія Криворучко, капітан Василь Шпілька, капітан Дмитро Земба та підполковник Андрій Кострубський.  

З промовою виступила член організації Ірина Куцик, яка зазначила, що українці пишаються своїми захисниками.  

«На долю нашої країни та народу випало тяжке випробування – війна, але у той же час саме сьогодні ми усвідомлюємо, що тільки в єдності наша сила. Саме сьогодні ми переконуємося, що у нас справжня українська армія. Сьогодні ми хочемо привітати тих, у чиїх серцях живуть ідеали честі та свободи, тих, хто гідно захищає від ворога Батьківщину і кожного з нас», – зауважила Ірина Куцик.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині вручатимуть премії кращим медикам

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити