image
 |  0 19 Жовтня 2020 | 17:34

У Луцьку винуватець ДТП втікав з місця аварії (ФОТО)

Цієї суботи патрульні з роти тактико-оперативного реагування на вулиці Конякіна, що у Луцьку, помітили, як водій Mercedes Vito здійснив зіткнення з Opel Zafira та розпочав втікати з місця події.

Патрульні, переслідували автівку і зупинили її на вулиці Домни Гордіюк, - інформує пресслужба патрульної поліції Волинської області.

При спілкуванні з 25-річним у нього виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння, показав позитивний результат.

Окрім цього, відповідно до ст. 34 Закону України "Про Національну поліцію", патрульні здійснили поверхневу перевірку автомобіля, в якому виявили речовину рослинного походження, зеленого кольору, схожу на наркотичну — канабіс.

Цього ж дня ТОРівці на вулиці Карбишева та Конякіна при поверхневій перевірці, виявили речовину рослинного походження, зеленого кольору, ззовні схожу на наркотичну — канабіс у двох 24-річних хлопців.

В усіх випадках на місце події патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний та з наркотиками: у Луцьку спіймали водія (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити