image
 |  0 7 Листопада 2022 | 11:52

У Луцьку виявили незаконну рекламу відомого закладу (ФОТО)

Відповідно до п.п. 2.5.5.1.13 Правил благоустрою міста Луцька, на об'єктах благоустрою забороняється самовільне розміщення рекламоносіїв. Інспекторами департаменту муніципальної варти, під час чергування на вулиці Дубнівській, було виявлено рекламоносій із назвою відомого в місті Луцьку ресторану.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Під час виконання своїх посадових обов'язків та встановлення наявності дозволу на розміщення вказаного рекламоного щита, власник ресторану "Чевермето" у грубій формі повідомив, що дозвіл йому не потрібен, поводився зухвало, погрожував інспекторам департаменту звільненням, оскільки, з його слів, має впливових знайомих.

Наявність або відсутність знайомств у того чи іншого підприємця не дає жодного права порушувати правила, адже перед законом усі мають бути рівні. І якщо є порядок розміщення реклами в місті Луцьку, то для всіх підприємців він має бути однаковий. Тому, департаментом буде вжито відповідних заходів щодо демонтажу вищезазначеного рекламоносія.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити