image
 |  5 17 Грудня 2018 | 10:57

У Луцьку вкрали авто прямо з двору будинку

Зловмисник викрав у лучанина легковик «Nissan Almera». Поліція оперативно встановила особу правопорушника. Транспортний засіб вилучили.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Учора до луцької поліції із заявою звернувся 31-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що в вночі у нього викрали автомобіль «Nissan Almera», який був припаркований у дворі будинку. Сума завданих матеріальних збитків склала 80 тис. грн..

Поліцейські оперативно встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 24-річний житель міста Вараш сусідньої, Рівненської області. Транспортний засіб вилучили.

Окрім цього у Ковелі поліція затримала раніше судимого 33-річного місцевого жителя, який викрав у 32-річної ковельчанки легковик «Volkswagen Golf». Зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання, автомобіль вилучили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капелан з Волині отримав престижну відзнаку

За обома фактами поліція розпочала кримінальні провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне заволодіння транспортним засобом. Санкція статті, зокрема, передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити