image
 |  2 19 Травня 2020 | 08:16

У Луцьку внаслідок ДТП пошкодили водопровід, проспект Волі – без води

Увага! Через ДТП на проспекті Волі пошкоджено газопровід – частина будинків тимчасово залишилися без водопостачання.

Оголошення такого змісту розміщене на сайті КП "Луцькводоканал".

"Внаслідок ушкодження частина будинків у районі ДТП тимчасово не матимуть водопостачання. Аварійні бригади намагаються мінімізувати наслідки ушкодження. Про остаточне відновлення водопостачання повідомимо додатково", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попавшись п'яним за кермом, посадовець звинуватив патрульних у викраденні 300 тисяч гривень

До пошкодження водопроводу призвела дорожньо-транспортна пригода у центрі Луцька на проспекті Волі, неподалік педагогічного коледжу – за участі двох автомобілів. Аварія сталася 18 травня близько 21-ї години.

Як "Конкуренту" повідомили очевидці, легковик Skoda вилетів на зустрічну смугу і зіткнувся з мікроавтобусом Volkswagen. Внаслідок аварії легковик отримав значні механічні ушкодження.  

На місце події виїхали поліція та рятувальники. Без потерпілих не обійшлося. Наскільки серйозні травми отримали учасники ДТП – з'ясують медики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Небезпечні селфі: у Ковелі двоє підлітків вилізли на вагон потяга – і з опіками потрапили до реанімації (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити