image
 |  2 3 Вересня 2021 | 09:23

У Луцьку водії масово не пропускають пішоходів на переходах (ВІДЕО)

Для забезпечення безпеки дорожнього руху, водій зобов’язаний не створювати своїми діями загрози безпеці дорожнього руху.

Про це нагадує Патрульна поліція Волинської області.

Водій транспортного засобу, що наближається до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебувають пішоходи, повинен зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати дорогу пішоходам, для яких може бути створена перешкода чи небезпека.

Також нагадаємо, наближаючись до транспортного засобу з розпізнавальним знаком "Діти", що зупинився з увімкненими проблисковими маячками оранжевого кольору та аварійною світловою сигналізацією, водії транспортних засобів, що рухаються по суміжній смузі, повинні зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб уникнути наїзду на дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Там, де зупинився час: чим живе Луцька автостанція №2? (ФОТО)

На відео — сьогоднішні порушення правил дорожнього руху водіями у місті Луцьку. Патрульні на порушників склали відповідні адміністративні матеріали та провели профілактичні бесіди.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити