image
 |  16 5 Січня 2023 | 10:53

У Луцьку водії таксі порушують правила перевезення пасажирів

У Луцьку водії таксі порушують правила перевезення пасажирів. Патрульні за час перевірки винесли ряд адміністративних матеріалів.

Про це повідомив депутат Луцької міської ради від ВО "Свобода" Андрій Білан.

"У зв’язку з частими ДТП за участі таксі відомих компаній на грудневій сесії більшість колег-депутатів підтримали мій запит адресований «Укртрансбезпеці» та Патрульній поліції Волинської області щодо дотримання безпеки перевезення пасажирів службами таксі під брендами «Uklon», «Bolt», «Opti».

В ході рейдів працівниками Патрульної поліції, у період з 12 по 28 грудня 2022 року, проведено посилене патрулювання міста Луцька на факт виявлення порушень водіями вищезгаданих компаній. В результаті чого, інспекторами було винесено ряд адміністративних матеріалів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху.

З 2 січня 2023 року, працівники «Укртрансбезпеки» та Патрульної поліції Волинської області проведуть спільні рейди на дотриманням транспортного законодавства під час перевезення пасажирів легковими автомобілями на замовлення таких, як «Uklon», «Bolt», «Opti».

Про результати перевірки повідомлю згодом", - написав депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити