image
 |  0 14 Жовтня 2022 | 15:52

У Луцьку водії знищують газон (ФОТО)

У Луцьку інспектори з паркування департаменту муніципальної варти фіксують порушення правил паркування не лише у середмісті, а й у дворах житлових масивів.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Адже, на прибудинкових територіях часто виявляють порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зокрема, на пішохідних доріжках, впритул до під'їздів житлових будинків, на клумбах, газонах. Водночас інспектори постійно проводять рейдові перевірки, а також відповідну роз’яснювальну роботу.

Під час чергової перевірки інспектори з паркування завітали на вул. Верещагіна, 5, що у місті Луцьку та виявили 7 автомобілів, що стояли на зеленій зоні. За порушення п.15.10 «є» ПДР України та ч.1 ст. 122 КУпАП, порушникам доведеться сплатити штраф в розмірі 340 грн.

Досить часто водії, які приїжджають додому, особливо вечері, нехтують комфортом і безпекою інших, не знайшовши місце для паркування лишають автівки, як кому заманеться.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити