image
 |  5 24 Січня 2019 | 22:02

У Луцьку водій маршрутки допоміг школяру знайти загублений мобільний

Попри те, що водії маршруток часто звинувачують і небезпідставно у хамській поведінці, трапляються серед них і приємні люди. 

Марія Трохимчук поділилась позитивним досвідом у спільноті "Теревені про Луцьк". 

Не змогла промовчати від побаченого!!!🙄Ми всі звикли до нахаб_водіїв наших маршруток! Та сього стала свідком прояву доброти та чуйності!!! Біля ТАМ-ТАМУ сіла в напів порожній 47 автобус, в районі 5 школи зайшов хлопчина, клас 6-7, дуже чемно, та трохи перелякано почав просити вибачення та пояснювати, що вранці їдучи цим маршрутом до школи загубив телефон, чи можливо якось відшукати??! Водій розпитав про всі нюанси, пояснив, що саме цих маршруток є декілька, тай разом з нами усіма вирішив, що наврядчи в наш час, є добрі люди, які знайшовши_віддадуть! Разом з цим почав набирати своїх колег по маршруту ііііі... напевно з третьго чи четвертого дзвінка, почув відповідь, що є саме та модель телефона з тими ж ознаками, про які говорив хлопчина!!! Всі пасажири радісно загомоніли, втрата знайшлась! РЕСПЕКТ ТАКИМ ВОДІЯМ ТА ПАСАЖИРАМ ХТО ЙОГО НЕ ПРИХОВАВ, А ПОВЕРНУВ!!!👍 У самої настрій аж піднявся! Світ не без добрих людей!!!❤

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку через ДТП тролейбуса та маршрутки, ускладнився рух на проспекті Молоді

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити