image
 |  5 21 Червня 2023 | 18:13

У Луцьку водій маршрутки нахамив мамі з дитиною (ВІДЕО)

Лучани висловлюють нарікання на роботу водія маршруту #32.

Про це йде мова у дописі Ірини Приходько в мережі Фейсбук, - пише ВолиньUA.

"Шановне керівництво маршруту 32! Зверніть увагу на вашого працівника, який хамить пасажирам, виганяє в дощ з маршрутки мам з колясками! Якщо так себе поводить із людьми, то нехай показує своє вміння на передовій! Хоча, я так думаю, там такого гівна не потрібно! У вас є камери, передивіться і прослухайте розмову вашого водія із пасажирами! Спілкується як з бидлом! Після того як побачив камеру, то зразу ж змінив своє хамське відношення! Невже аби звернути увагу потрібно закидувати до інтернету героїв нашого міста!???

З коментаря мами: Я та мама, яка була з коляскою. Було дуже образливо, що під час зливи ми зайшли до громадського транспорту не через ті двері, що зручно водієві. Так, ми зайшли через передні двері, не бачу в цьому чогось жахливого, ми проїхали коляскою до встановленого місця в транспорті, але ж...водій вперто почав підвищувати голос та грозитися тим, що він нікуди не поїде доки ми не вийдемо, бо ми ,,типу" заважаємо пасажирам, хоча ніхто претензій до нас не мав, і там спокійно могли б стати ще пару таких колясок. Моя дитина була у шоці від криків водія, а їй всього 5 місяців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку продавчиня, попри заборону, продавала алкоголь

І так, коли побачив водій телефон, він миттєво змінив мову спілкування.

Я вперше з таким стикаюся,бо часто їжджу громадським транспортом і ніколи такого не було".

Водночас, у коментарях під дописом люди висловлюють різні думки. Частина каже, що ситуація неоднозначна і що потрібно поважати один одного.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити